sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Tuorepuuroa kerroksittain



Metsäretkeltä jäi käteen vähän muutakin kuin käpyjä... Suppilovahveroita, mustikoita ja puolukoita. Uskomatonta, että mustikoitakin voi poimia vielä lokakuussa! Yleensä ne alkaa syksyllä olla jo pehmeitä lölleröitä, mutta nyt ne on vielä ihan kiinteitä ja hyviä. Ja ISOJA!

Suppikset keräsin kaikki yhden neliön alueelta. Todennäköisesti siis niitäkin on paljon, mutta seuranani olleet lapset alkoi hikeentyä mun jatkuvaan pysähtelyyn ja kyykkimiseen. Ja omat haasteensa aiheutti vihoitteleva selkäkin...

Marjoista tein heti aamua odottamaan tuorepuuroa, jonka jätin purkkiin kerroksiksi ja loput pistin sellaisenaan pakastimeen.

Tuorepuuroa kerroksittain

1 dl luonnonjogurttia 
1 dl maustettua rahkaa
1 dl muromysliä
1 dl puolukoita ja mustikoita
Hunajaa maun mukaan

Kokoa ainekset kerroksittain kannelliseen purkkiin. Sulje purkki ja anna muhia yön yli jääkaapissa. Aamulla odottaa herkullinen ja täyttävä aamupala, jonka voi kiireessä vaikka napata lähtiessä mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti