perjantai 1. helmikuuta 2013

Tömäkämpää pannaria tarjolla

Mitäs vikaa purkki-hernekeitossa muka on? Muuta kuin, että se on peltipurkissa. Ja se jo sinänsä on aika epäilyttävää... Sitä me kumminkin tänään syötiin. Ja pannaria tietenkin. Hernekeittoa ei oikein voi muuten syödäkään.

Tuhdimpi pannari

1 litra maitoa
4 kananmunaa
1 dl kaurahiutaleita
1/2 dl sokeria
1/2 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja. ainakin. tai niin paljon, että tulee sopivaa

Sekoita maidon joukkoon munat ja sitten muut aineet. Lisää vehnäjauhoja niin paljon, että taikinasta tulee sopivan paksuista. (En meinaan muista, paljonko niitä jauhoja laitoin.) Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Kaada leivinpaperin päälle korkeareunaiselle uunipellille. Paista 225 asteessa n. 25 minuuttia. Päälle hilloa ja suklaakermaa. Tällä sai lapsetkin pysymään vähän aikaa hiljaa, kun ne keskittyi mutustamiseen ;).
"Omg! Selittääkö se nyt jotain hernekeitto-juttuja? Mä laitan silmät kii. En siis liity tähän mitenkään!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti