tiistai 19. huhtikuuta 2016

Juustoaddiktin paljastukset

Juusto auttaa kaikkiin vaivoihin. Eikö? Jos siihen tarpeeksi uskoo, niin voi se toimia. Uskoa vahvistamaan täytin nyhtöleivän juustolla ja paistoin lisäksi mozzarellatikkuja ja cheddarjalapenoja. Ettei vaan nyt loppuis juusto kesken.



Nyhtöleivän tein perinteikkäästä ranskanleivästä: leipä täyteen viiltoja ja viiltoihin valkosipulivoita, mozzarellaa, tomaatin paloja ja basilikan lehtiä. Sitten uuniin 200 asteeseen siksi aikaa, että juusto sulaa.

Jotenkin vaan kävi niin, että unohdin ottaa herkut ajoissa pois uunista. Niinpä leivän pinta tummui vähän liikaa ja mozzarellatikut lässähti. Syytän kaikesta tuota vanhaa uunia, jonka kanssa meillä ei vieläkään oikein kemiat kohtaa. Mutta mitäs siitä: meillä on edessä enää 5 päivää yhteistä taivalta, ennen kuin hellavanhus lähtee autuaammille paistelumaille. Sitten pitäisikin selvitä viikko ilman keittiötä, kääk!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti