keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Jyviä ja akanoita. Ja omenaa, kanelia ja hunajaa!



Kuvittelenko mä vaan, vai onko menossa joku aamiaisbuumi? Vai olenko vaan niin kyllästynyt iän ikuiseen leipäaamiaiseen, että bongaan jatkuvasti uusia ideoita vaihtoehtoiseen aamupalaan? Viikonloppuisin tykkään saada aaimiaisella jotain ekstraa: smoothieta, munakasta, pekonia, hedelmiä, pannukakkuja, puuroja tai muuta ERIÄ kuin arkiaamuina. Olen myös vakaasti sitä mieltä, että se mikä sopii aamupalaksi, sopii loistavasti myös iltapalaksi. Ainakin tämä ihana siemensotku.

Omenainen siemenpaistos

1 omena
0,5 dl kurpitsansiemeniä
0,5 dl auringonkukansiemeniä
2 tl hunajaa
Kanelia maun mukaan

Pilko omena pieniksi paloiksi. Paista omenan paloja ja siemeniä kuumalla pannulla muutama minuutti.

Lisää pannulle hunaja ja kaneli ja sekoita hyvin sekaisin niin että hunaja sulaa joukkoon.

Seoksen voi syödä sellaisenaankin, mutta mun suosikki on käyttää sitä rahkan tai maustamattoman jogurtin kanssa. Hyvän makuista, mutta parasta on kun saa pehmeän rahkan sekaan jotain rouskuteltavaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti