sunnuntai 17. elokuuta 2014

Vapaapäivänä ehtii!

Lauantainä käytiin tutustumassa Spurtin tiloihin Eemelin kaverisynttäreitä varten. Eemeli innostui paikasta ihan täysin ja synttäreiden viettopaikka ratkesi siltä seisomalta. Hyvä, että saatiin sälli houkuteltua pois sieltä! Kotiin päästiin lähtemään sopimalla Eemelin kanssa, että ensi viikolla voidaan käydä siellä vielä tutustumassa parkour-tuntiin. Spurtista saa varattua ohjattuja liikunnallisia lasten synttäreitä ja sellaiset on nyt sitten kiikarissa. Eemelillä ainakin käynnistyi moottori saman tien, kun astuttiin saliin. Ottamani kuvat on sen mukaisia, että poika ei pysynyt paikoillaan hetkeäkään!Pajalan K-marketin pihalla oli tanssitapahtuma ja Anne oli paikalla ohjaamassa puolen tunnin zumba-pläjäyksiä. Olin koko aamupäivän kahden vaiheilla, että uskaltaako sinne mennä (jos joku vaikka näkee), mutta lähdin kuitenkin. Niin siinä sitten kävi, että julkisella paikalla zumbaamisen lisäksi päädyin vielä lavallekin tanssimaan! Kesken kaiken alkoi nimittäin sataa. Pieni ripottelu ei vielä haitannut, mutta kun vettä alkoi tulla oikein kunnolla, ahtauduimme katetulle lavalle, koska kesken lopettaminen ei tullut kysymykseenkään! Mahdettiin me olla melkoinen näky tanssiessa siellä teltan alla keskellä rankkasadetta! Harmi, ettei siitä ole varmaan kellään yhtään kuvaa...

Sade ei kuitenkaan kauaa kestänyt ja zumban jälkeen päästiin lähtemään metsään. Tarkoitus oli sienestää Jaanan kanssa, mutta yhtäkään sientä me ei metsästä tuotu. Missä lie piilottelivat... Metsässä oli kuitenkin muutenkin mukavaa kävellä: aurinko paistoi, metsä tuoksui sateen jäljiltä, eikä itikoitakaan ollut yhtään! Eemelin toiveesta meillä oli pienet eväätkin mukana. Keskeltä metsää me löydettiin jonkun grillipaikka ja siinä oli istumapaikat sen verran mukavasti, että päätettiin evästää siinä. Jostain syystä kahvi maistuu metsässä aina vähän paremmalta kuin sisätiloissa :). Niin ja pillimehu! (sanoo Eemeli).
Koska metsästä tultiin pois tyhjin käsin, oli saalis haettava kaupasta. Sieniä ei kuitenkaan ostettu, koska usko on luja siihen, että niitä vielä ilmaantuu poimittavaksikin. Vadelmia on nyt kuitenkin pakastimessa talven leivonnaisia ja smoothieita varten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti