sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kevätmarkkinat

Aina ei viitsi tehdä eikä syödä "oikeaa" ruokaa. Nämä leivät vie silloin nälän mennessään. Meillä oli leipänä sekä tumma että vaalea versio. Ja oli muuten hyvää!

Kana-pekonileivät

4 viipaletta ruisleipää (tai jotain muuta leipää)
4 ohutta kanafilettä
4 kananmunaa
8 viipaletta pekonia
4 viipaletta cheddar-juustoa
herneen versoja
Aiolia (valkosipulimajoneesi)
Paista kanafileet, kananmunat ja pekonit. Paahda leivät paahtimessa ja voitele halutessasi. Kokoa kerroksittain.

 

Lauantaina herkkuleipien jälkeen pyörähdettiin Mikan ja Eemelin kanssa Järvenpään kevätmarkkinoilla. Kojuja näytti olevan yhtä paljon kuin Puisto Bluesin aikaan ja lämpimän sään ansiosta myös asiakkaita tuntui riittävän. Muutamia ostoksiakin tarttui matkaan: metrilakua nyt tietysti, kesän grilliruokien seuraksi pullo chili-inkivääri pirskotetta ja lisäksi haikailemani lusikasta tehty kaulakoru (joka meni ihan täysin yli Mikan ymmärryksen...) :D Mutta enhän mäkään aina sen ostoksia ymmärrä!


Kävelykadulla kahviteltiin auringon paisteessa ja kotona saikin sitten siivousjuomaksi maistaa Golden Capin vadelmasoodaa. Nimi ja väri mut sai sitä maistamaan... Jos olisin heti lukenut etiketin takaa, että se on maustettua omenasiideriä, niin pullo olis kyllä jäänyt avaamatta, mutta onneksi ei jäänyt. Ei maistu yhtään siiderille, eikä edes alkoholille. Hyvää!!! Olispa tästä myös alkoholiton versio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti