sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kun bataatti juustokerman tapasi

Tämän päivän lounas valmistui niistä, mitä jääkaapin perukoilla pyöri odottamassa eroon hankkiutumista: bataatti ja Valion kolmen juuston ruokakerma. Hyvää!

Bataattikeitto 


1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1 iso bataatti
2 porkkanaa
1 sipuli
suolaa
1 prk ruokakermaa: kolme juustoa

Laita vesi kiehumaan ja vippaa liemikuutio sekaan. Kuori ja pilko bataatti, porkkanat ja sipuli ja keitä kypsäksi (n. puoli tuntia). Surauta soseeksi blenderissä ja kaada takaisin kattilaan. Lisää ruokakerma ja sekoita. Kiehauta tarvittaessa uudelleen. Lautasella ripottelin pinnalle vielä vähän auringonkukansiemenia, jotta sai jotain pureskeltavaa joukkoon. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti