sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Suussa sulavat Marianne-cookiet

Marianne-cookiet maistuu mukavasti mintulta ja säilyy hyvin peltipurkissa. Hämärässä Mariannen murusut kiiltelee kivasti. Vaikka ne on ihan huiman hyviä, erityisen kauniita nämä cookiet ei kuitenkaan ole: yleisön arvion mukaan ne näyttää näkkileiviltä :b


Marianne-cookiet


200 g margariinia
2 dl sokeria
1,5 dl fariinisokeria
2 kananmunaa
150 g taloussuklaata
5,5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl suolaa
150 g Marianne crushia

Vatkaa margariini ja sokerit vaahdoksi. Vatkaa mukaan munat ja sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita lopuksi joukkoon Marianne-crush.

Ota taikinasta ruokalusikallisia uunipellille. Jätä kökköjen väliin n. 8 cm tilaa: taikina leviää uunissa.

Paista 175-200 asteessa n. 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti