torstai 18. huhtikuuta 2013

Seerumi-näytettä odotellessa...

Tiistaina ilmoittauduin mukaan testaamaan Islantilaisesta ihmeseerumia Bioeffectiä. Tuotteen saan vasta ensi viikolla, mutta tuote (ja sen tarina) on kuitenkin niin mielenkiintoinen, että ilahduin jo pelkästä tiedosta, että saan sen testattavaksi.


"BIOEFFECT-tuotteet ovat maailman ensimmäiset ihonhoitotuotteet, jotka sisältävät kasveissa valmistettuja solukasvutekijöitä. Patentoitavaa bio­tek­niik­kaa käyttäen solukasvutekijöitä on viety ohran siemeniin. Ohra on kas­va­tettu Islannin uusiutuvalla geotermisellä energialla lämmitetyissä ja va­lais­tuissa nykyaikaisissa kasvihuoneissa vulkaanisessa hohkakivessä ja kas­teltu puhtaalla lähdevedellä."

Tuotteissa ei ole käytetty min­kään­lai­sia säilöntäaineita, hajusteita tai tarpeettomia kemikaaleja ja seerumi koostuukin vain 9 eri ainesosasta. Seerumista luvataan, että se täy­den­tää, kosteut­taa, ravitsee ja uudistaa ihoa tuoden uutta heleyttä iholle.

Olen kyllä jo saanut tuttavapiiristä epäileviä kommentteja seerumin suhteen. Scifi-tarinoiden testaukset ei kuulemma koskaan pääty hyvin ja tää kuulostaa ihan scifiltä. Mutta parhaassa tapauksessa saatan muuttua supersankariksi. Mulle tuli siitä heti mieleen superpähkinöitä nappaileva Super-Hessu. Mä voisin sitten saada supervoimat aina kun nielaisen ohranjyvän!!! No niin... Rauhoitutaanpas sitten taas... Ihan nätisti mä täällä odotan, että saan sen seeruminen ensin ja puhun supervoimista vasta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti