perjantai 19. huhtikuuta 2013

Miina ja Manu ja vähän Moussakaa

Viime lauantaina kävin Eemelin kanssa katsomassa Seuratalolla teatteri-esityksen Miina ja Manu. Olihan se vähän kotikutoinen, mutta 4-vuotiaaseen se upposi ihan täydestä. Ja sehän on pääasia! Vähintäänkin yhtä hyvin upposi esityksen jälkeen puffetin antimet :).

Mä en tiedä miten kummassa aina tuntuu olevan liian kiire viedä lapsia mihinkään ERITYISEEN. Nyt sitten totesin, että mitä ihmeen väliä sillä imurin varressa roikkumisella on ja päätin, että nyt mennään. Lähtemistä ei juuri helpommaksi voisi tehdä, kun teatteri kerran tulee omaan kotikylään. Ja hyvä mieli tuli molemmille! Seuraava etappi taitaa sitten olla parin viikon päästä Lapsimessut, jotka ovat Eemelin syvän rakkauden kohde.

Kotona tein
Melkein-Moussakaa

400 g jauhelihaa
2 munakoisoa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 prk tomaattimurskaa (yrtti)
juustoraastetta
öljyä
suolaa
mustapippuria

Paista jauheliha. Pilko sipuli ja laita jauhelihan sekaan pannulle kuullottumaan. Hienonna sekaan myös valkosipulin kynnet. Lisää tomaattimurska ja mausteet ja hauduta viitisen minuuttia.

Leikkaa munakoisot viipaleiksi pitkittäissuunnassa. Paista hetki pannulla molemmin puolin.

Lado uunivuokaan vuorotellen jauhelikastiketta ja munakoisoviipaleita ja peitä pinta juustoraasteella. Paista uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Mä en edes tiedä miten moussakaa oikeasti tehdään, mutta ei se haittaa. Mun mielestä tää oli hyvää ja kun siinä kerran oli moussakan aineksia, niin kai sitä saa sanoa melkein-moussakaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti