torstai 4. huhtikuuta 2013

Mä en syö eineksiä! Paitsi että syönpäs.

Olen ollut aistivinani, että nykyään on muodikasta kiistää syövänsä eineksiä. Koska ne ei makunsa puolesta kauhean houkuttelevia ole, ei meilläkään eineksiä kovin usein lautasilta löydy, mutta joskus kuitenkin. Ja silloin kun niitä syödään, niin yleensä jollain lailla tuunattuina. Lihapullapasta on yksi mun einessuosikeista, jota tuli pitkästä aikaa tehtyä.

Eineslihapullapasta


1 rasia eineslihapullia
1 pussi pasta-aineksia valinnan mukaan
muutama siivu salamia silputtuna
1 pussi juustoraastetta
1 dl ruokakermaa

Keitä pasta ohjeen mukaan ja puolita sillä aikaa lihapullat. Kun pasta on valmista, lisää joukkoon paloitellut lihapullat ja sekoita. Jos jääkaapista sattuu löytymään muutama siivu salamia, silppua sitäkin vähän sekaan. Kaada koko sotku uunivuokaan. Lorauta päälle vähän kermaa (pastan koostumuksesta riippuen). Lisää lopuksi päälle reilusti juustoraastetta. Kuorruta uunissa 175 asteessa sen aikaa, että juusto sulaa pinnalle. Sellaista ruokaa ei varmaan olekaan, joka ei olisi hyvää, kun siihen lisää juustoa ;).

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti