sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Nopeaa arkiruokaa sunnuntaiksi ;)

Olin varannut kirpputoripöydän ja tänään piti käydä pistämässä tavarat pöytään. Aamupäivä menikin sitten hintalappuja kirjoitellessa. Tavaraa lähti myyntiin sen verran halvoin hinnoin, että toivottavasti niillä saa edes pöytämaksun kuitattua... Huolestuttaa vähän tämä ajankohta: ihmisillä saattaa olla jo ihan muut ostokset mielessä kuin kirpputorilöydöt. Mutta voitolle ei tarvikaan päästä. Pääasia on, että kaapit on taas käyty läpi ja että turhakkeista pääsee eroon. Ja nimenomaan niin, että ne päätyisi jatkokäyttöön jollekin muulle. En yhtään tykkää kuormittaa kaatiksia käyttökelpoisella tavaralla, jota sitten tuotetaan lisää ja lisää ja lisää... Kierrätys kunniaan siis!

Hintalappu-touhun ja kaappien koluamisen lomassa ruokaan ei ollut paljon aikaa uhrattavaksi, mutta lopputulos oli HYVÄÄ!

Tonnikalapasta


300 g spagettia
2 purkkia tonnikalaa öljyssä
1 punasipuli
1 suippopaprika
2 valkosipulinkynttä
sitruunan mehua
suolaa
mustapippuria
juustoraastetta

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä pannulla. Lisää murskattu valkosipuli ja renkaiksi leikattu paprika. Kuullota vielä hetki. Lisää joukkoon valutettu tonnikala. Mausta sitruunan mehulla, suolalla ja mustapippurilla.

Valuta spagetti ja sekoita tonnikalaseoksen joukkoon. Tarjoa juustoraasteen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti