lauantai 17. marraskuuta 2012

Dagen efterin iltapala

Eilen vietettiin työporukan kanssa pikkujouluja. Vaikka aamulla heräsin pirteänä siivoamaan ja pyykkäämään, iltapäivällä edellisyön vähäiset unet vaativat veronsa. Alkoi hirmuinen unetus. Lisäksi aloin himoitsemaan pekonia, josta en normaalisti edes tykkää. Kun olin vienyt perheen anoppilaan, oli aika nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta ja antaa periksi himoilleen. Paistoin pekonia ihan vaan itselleni. Ja vähän muutakin siinä sivussa.

Dagen efter-leipä ja salaatti


2 viipaletta paahtoleipää
2 viipaletta amerikan pekonia
1 kananmuna
Polar juustoa
voita
suolaa

salaatin lehtiä
kirsikkatomaatteja
fetaa
viinirypäleitä

Pilko salaatin ainekset suoraan lautasella. Paista pannulla voissa paahtoleipäviipaleet, pekonit ja muna. Ripottele munan pinnalle suolaa. Kokoa täytteet lautaselle leipäviipaleiden väliin.

Pikkujouluja vietettiin raakapurjealus Gerdalla, tukevasti Halkolaiturissa kiinni tosin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos peruspippalot ravintolassa on jo nähty! Vuonna 2011 Best of Helsinki-verkkoäänestyksessä raakapurjehdus Gerdalla palkittiin parhaana kokouselämyspaikkana. Enkä ihmettele! Fregatti Oy:n sivuilta löytyy muitakin mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti