sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Zumbaa ja letkeä lohi-lounas

Välillä alkaa ahdistaa tämä jatkuva kiire... No, sitä saa mitä tilaa! Hektisen viikon jälkeen koitti viimein lauantai ja ansaittu lepo :). Elikkä aamusella kuskasin Santun säbä-treeneihin ja sen jälkeen kuorin peunat kattilaan, jotta ruuan saa pikaisesti valmiiksi zumban jälkeen. Perheelle jätin vastuullisen tehtävän laittaa valmiiksi kuoritut potut kiehumaan tiettyyn kellon aikaan. Ja sitten... tättärärääääää: tää leidi lähti zumbailemaan eli jo vakkariksi muodostuneisiin lauantaitansseihin!

Zumba jos mikä on laji, jossa ohjaajalla on tosi suuri merkitys. Pidin viime talvena muutaman kuukauden tauon ja vaihdoin muihin lajeihin ihan sen takia, kun eri ohjaajan tunneilla tylsistyin niin, ettei vaan enää napannut koko touhu. Sitten päädyin taas sattumalta Annen tunnille ja homma vei mennessään. Fiilis on ihan mahtava, kun tunnin antaa palaa täysillä hyvän musiikin tahdissa! Hiki virtaa, rasva palaa ja hymy on korvissa koko ajan!

Zumbasta kotiuduttua ei tarvinut kuin heittää lohi uuniin, pilkkoa salaatin ainekset ja surauttaa muusi valmiiksi. Sillä aikaa kypsyi kala ja suihkun jälkeen kaikki oli valmista pöytään.

Uunilohi

kirjolohifile
suolaa
Aiolia

Huuhtele ja kuivaa kalafile. Laitaa uunivuokaan nahka alaspäin. Ripottele pinnalle suolaa. Levitä pintaan kerros aioli-kastiketta (eli valkosipulimajoneesia). Paista uunissa 175 asteessa n. puoli tuntia. Tarjoa perunamuusin ja salaatin kanssa.


Illalla tehtiin vielä ruokaisa salaatti, vaikka Mika kyllä yritti väittää haluavansa makkaraa. No ei saanut!

Broileri-grillijuusto salaatti

salaatin lehtiä
keltaista paprikaa
broileria
keitettyjä munia
grillijuustoa paistettuna
kirsikkatomaatteja


Salaatin jälkeen ei todellakaan jäänyt enää nälkä, oli sen verran tuhtia tavaraa. Mikakin selvisi illasta ilman makkaraa :b
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti