maanantai 8. lokakuuta 2012

Joogan alkeita

Eilen oli ihana joogatunti! Vakkarimaikka Meiju oli poissa ja sijaisena oli Mette, joka kertoi normaalisti vetävänsä astanga-tunteja. Yleensäkin nautin joogasta ihan hirveästi, mutta tämä oli tosi mukavaa vaihtelua: tunti oli rakennettu vähän erilaiseksi ja osa asennoistakin oli uusia. Ja sitä paitsi huomasin, että lootusasento ja tuettu hartiaseisonta sujuu jo helposti! (Olen siis käynyt ekaa kertaa joogatunnilla elokuussa, joten hyvin alussa ollaan...)

Ennen joogaa ehdin käydä muutaman vuoden bodybalancessa. Sen aloitin, kun huomasin, että vanha notkeus oli tipotiessään. Bodybalance auttoi kyllä asiaa huomattavasti, mutta joogassa huomaan notkistuneeni vielä lisää. On mahtavaa huomata hallitsevansa omaa kehoaan viikko viikolta paremmin. Lapsena sain jalan niskan taakse (ihan muuten vaan), mutta vuosiin en ole voinut kuvitellakaan sellaisesta... No en mä voi nytkään, turha yrittää muuta itselleen uskotella :D :D

Joogaan lähtiessä kuvittelin kehitelleeni maailman helpoimman reseptin. Se meni jota kuinkin näin:
1. Nosta pöydälle valitsemasi raaka-aineet.
2. Sano perheen kuulleen mitä on tarkoitus olla ruuaksi.
3. Lähde jumppaan.
4. Tule kotiin ja syö!

No ei se sitten toiminut. Uusi yritys meni näin.

Meetwursti-pasta

1/2 pussia gnoccheja
200 g meetwurstia
1 dl ruokakermaa
1 dl pastakastiketta
juustoraastetta
paprikaa

Keitä gnocchit ohjeen mukaan. Pilko meetwurstit paloiksi ja laita pannulle paistumaan. Lisää sekaan pastakastiketta ja ruokakermaa. Kiehauta. Sekoita keitetyn pastan joukkoon. Lisää annoksen päälle juustoraastetta ja tuoretta paprikaa.

Ja nyt mä tikahdun nauruun! Kikka Laitinen sanoi just Neljän tähden illallisessa, että sen syömä lasagne on parempaa kuin kaupan valmisruuat! Great! Herra Viikate varmaan pakahtuu ylpeydestä tuosta kehusta!!! Oikeastaan tosta mun meetwursti-pastasta vois kyllä sanoa just niin... Himppusen verran parempaa kuin kaupan valmisruuat, mutta pakko myöntää, ettei ero ole kovin suuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti