sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tapaamisia: Posankka ja Muumipeikko

Lomasta on jo niin kauan, että työnteko alkaa uuvuttaa... Varsinkin, kun paikkaa muiden lomia ja tekee töitä tuplasti, ellei jopa triplasti. Siispä järjestettiin oma äkkilähtö-matka ja otettiin sitä varten perjantai vapaata. Aamiaisen jälkeen suunnattiin kohti Turkua ja Caribiaa. Nuorimmaisen mielestä Posankka on ihan järjettömän hauska ilmestys...
Ensimmäisen kerran moneen vuoteen aikuisetkin pääsi nauttimaan kylpylästä. Viimeiset vuodet on menneet ihan pelkästään vahti-hommissa, eli lastenaltaan laidalla pönöttäessä. Yäk. Tai siis voihan sekin olla kivaa, mutta jos itse toimii laskun maksajana, niin onhan se ihan kiva päästä edes käymään aikuisten altaassakin, taikka saunassa. No nyt siis onnistui mukavasti. Kaikki altaat tuli käytyä, liukumäki testattua, saunottua rauhassa ja uituakin ihan kunnolla. Vaikkakin joku järjesti kunnon kakkakepposen: perjantai-iltana sekä lastenallas että uima-allas oli sen takia suljettu. Onneksi oltiin siihen mennessä ehditty olla molemmissa tarpeeksi, niin että muut altaat riitti mainiosti. Kylpylöitiin rauhassa sekä perjantaina että lauantaina.
Holiday Club Caribia Spa Hotel in Turku

Lauantaina huoneen luovutuksen jälkeen suunnattiin Naantaliin Muumimaailmaan. Se oli ollut Empun toive koko kesän ja nyt se sitten vihdoin toteutettiin. Pojan naama oli yhtä hymyä melkein koko päivän. Ja vaikka sulkemisaika alkoi lähestyä, oli kotiin lähtö kova paikka... Hauskinta koko päivässä kuulemma oli Mörkö-Sheriffi, joka pidätti Haisulin teatteri Emman esityksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti