sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä tuli vietettyä ihanassa auringonpaisteessa! Tänä keväänä jokainen aurinkoinen hetki tuntuu mahtavalta, kun on ollut niin järjettömän kylmää ja synkkää... mutta tänään oli siis toisin!!! Väritkin näytti tänään kirkkaammilta ja anopin pihalla tulikin räpsittyä muutama kukkakuva :).Jotain kumman syystä Emppu keksii nykyään mitä ihmeellisempiä tempauksia. Tänään päivän tempaus oli se, kun herra keksi suorittaa pissaus-operaation perinteisiä välineitä käyttämättä. Emppu oli salaa käynyt hakemassa keittiöstä jälkiruokakipon ja käynyt meidän portaikossa pissaamassa siihen!!! Ja todellakaan kyse ei ollut siitä, että vessa olisi ollut varattu. Silloinhan ratkaisu olisi ollut ihan mainio :). Kirkkain silmin nuori mies vielä yritti väittää mulle, että kipossa on vettä. Nyt jäi kyllä kirjaimellisesti rysän päältä kiinni housut nilkoissa. :D :D

Vanhempi sankari sitten olikin päivän ihan ihmisiksi ja hyvä niin. Kummallisista (epä)kohteliaisuuksista en enää hätkähdä. Tänään sain kuulla, että "ei oo ilo kuvata rumaa äitiä". (Niin että hyvää äitienpäivää vaan mulle...) ;) Syy kommenttiin oli kuitenkin niin hyvä, että annettakoon anteeksi:
Eikös äitienpäivänä kuulu nauttia paljon suklaata? Sekä sisäisesti, että ulkoisesti! Suklaanaamio tuoksui niin hyvältä, että naamion pois pesemisen jälkeen oli paikko ottaa vielä pari palaa jäljelle jäänyttä mansikkasuklaata. NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti