sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen menoa ja meininkiä

Tämän vuotinen neljän päivän vapaa pääsiäiseksi on mahtavaa! Ihan kuin olisi pidemmälläkin lomalla; sunnuntai-ilta menossa ja vielä huomisen saa löysäillä. Ollaan oltu koko pääsiäinen koti-kulmilla. Perjantaina käytiin kuitenkin Hämeenlinnassa piristämässä anoppia sairaalassa ja appi-ukollakin poikettiin, kun kerran kaupungissa oltiin. Santtu ja Emppu alkoivat valmistautua pääsiäiseen jo viime sunnuntaina virpomalla naapurit.
pupu ja velho
Kun pojat viipyi viereisessä naapurissa pitkään, luulin, että ne jäi sinne juttelemaan. Luulo oli kuitenkin väärä: Emppu oli innostunut ensimmäisestä virpomis-palkastaan niin kovasti, että kun seuraavassa paikassa ei avattu ovea, Elmeri oli pimpottanut ovikelloa 6 kertaa, ennen kuin Santtu sai sen houkuteltua pois.... Anteeksi naapurit! :D

Lauantai-aamuna lähdettiin Santun koulun liikuntasaliin käyttämään salibandy-porukan salivuoro. Ehdittiin pelata sählyä, korista ja futista, keinua renkailla, hyppiä trampoliinilla ja patjoilla sekä jumppapallolla, ennen kuin mä lähdin vielä zumbaan. Nakitin miehet tekemään sillä aikaa ruokaa: saatiin uunilohta ja kasvisgratiinia. Mika parka ;), ei mikään kalamies! Loppupäivä menikin lorvaillessa ja lueskellessa. Sain sentään yhdet korvikset tehtyä.


silmuja

Tänään onkin sitten taas ollut reippaampi päivä. Käveltiin puistoon, jossa pojat pääsi purkamaan energiaa. Auringon paisteen houkuttamina jatkettiin matkaa vielä Huilin terassille kaakaolle. Kun mentiin, terassi oli täynnä, mutta parissa minuutissa oltiin ainoat asiakkaat... Ihmeteltiin vaan, johtuiko se meistä vai jostain muusta :D.

Michelin-ukko ja sen veli
Terassi-kausi avattu!
 Kaakao maistuu...
...niin siis kaakao...
Kun päästiin kotiin, mä kaivoin taas "koru-rasiani" esiin. Mä alan olla jo ihan koukussa... Voisin tehdän koruja koko ajan. Nälkä kasvaa syödessä! Nuo turkoosit korut sain aikaiseksi illan kuluksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti